Tippek

Műanyag ablak, ajtó - Eger

Milyen a jó ablak?

Milyen a jó ablak? Manapság annyi ablakfajta közül választhatunk, hogy közülük elég nehéz a számunkra megfelelőt megtalálni. Különféle profilú, kamraszámú és üvegezésűt kínálnak a kereskedők. Elsődleges, hogy megrendelésnél a korszerű technológiával készültre essen a választás, mert ez garantálja a legyártott termék tartósságát, minőségét. A felhasznált alapanyagok szinte alig különböznek, viszont az összeépítési technológia alapvetően fontos, … Bővebben:

Ablakcsere okai

Miért cserélünk ablakot? Az elmúlt évek alatt össze gyúlt  tapasztalataink alapján készítettük ezt a tájékoztatót. Lakásfelújítás esetén: ha szép, modern és igényes lakást szeretne. – Energiatakarékossági igény esetén: ha túl magas a fűtés- és a villanyszámlája – Hangszigetelés céljából: ha forgalmas út, csomópont, repülőtér vagy üzem közelében lakik – Árnyékolástechnikai rendszerek igénye esetén: ha redőny, … Bővebben:

Így dolgoznak a jó szakemberek

Első lépésként behelyezik az ablakot a falnyílásba A vízmérték segítségével beállítják az ablakot, majd rögzítik néhány speciális acél csavarral vagy szerelőfüllel, végül pedig eltakarják a furatokat úgynevezett takaródugókkal. Ezt követi az ablakok fix beüvegezése, a nyíló szárnyak felrakása. Majd a nyitás, záródás ellenőrzése és szükség esetén korrigálás. Aztán az ablak és a fal közötti hézag … Bővebben:

Ajtó beépítési útmutató

Ajtó beépítési útmutató Ez a leírás egy kivételesen részletes leírása a normál ajtó beépítésének. Kérem olvassa végig, és ha mégis úgy dönt hogy szakemberre bízza az ajtó beépítését, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Gyors korrekt munka, profi szerelőcsapat. Ablakcsere rövid határidővel, garanciával. Telefon/Fax: 06-36-784-060 Mobil: +36-20-211-0033 Hívja cégünket, ha fontos Önnek a szakértelem! Az új ajtókat … Bővebben:

 

Egy jó nyílászáró kiválasztása százezrekkel csökkentheti az éves fűtési/hűtési költségeit.

Árajánlat kérése

Gyors korrekt munka, profi szerelőcsapat.
Ablakcsere rövid határidővel, garanciával.
Telefon/Fax: 06-36-784-060
Mobil: +36-20-211-0033

 

Hívja cégünket, ha fontos Önnek a szakértelem!