Rólunk

Műanyag ablak, ajtó - Eger

Bemutatkozás

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkező, magyar tulajdonú, építőipari vállalkozás.
Az építőipar teljes skáláját lefedő vállalkozásunk fa és műanyag nyílászárók, beltéri ajtók, redőnyök, rovarhálók értékesítésével, cseréjével és beépítésével is bővítette a piaci igények megnövekedése miatt a fő tevékenységét.

Kizárólag minőségi alapanyagokból előállított termékeket értékesítünk, melyek hosszú távú megoldást jelentenek a bennünket választó ügyfelek számára.
Kollégáink magas fokú szaktudással, és többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatos szakmai képzéssel kívánjuk azt elérni, hogy Ön a lehető legjobb minőséget és kiszolgálást kapja meg a pénzéért.

Termékeink és szolgáltatásunk minőségét, mi sem támasztja jobban alá, mint a garanciavállalásunk.
Ezek pedig a következőek: -3 év garanciát vállalunk az általunk beépített és rendeltetésszerűen használt nyílászáró szerkezetekre (ablak, árnyékolástechnika, bejárati ajtó), és további -2 év szavatosságot az üvegezésre és a műanyag nyílászárókat működtető vasalatokra, illetve a műanyag nyílászáró profilokra.

Kezelési és karbantartási útmutató műanyag nyílászárókhoz!

A termékértékesítésen túlmenően igény esetén teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a felméréstől a szaktanácsadáson, tervezésen, hitelügyintézésen át a kiszállításig és a beépítésig. Segíteni szeretnénk, hogy Önök a legjobb minőséget kapják meg a pénzükért.
Szeretnénk azt bebizonyítani, hogy igen is lehet stressz nélkül építkezni, felújítani.

Műanyag nyílászárók:
Az általunk forgalmazott műanyag nyílászárók műszaki tartalma a mai technológiának megfelelően 5-6-7 légkamrás, „A” kategóriás profilokból készülnek. A legszigorúbb DIN normák szerint készült 3 mm-es falvastagság és az akár 86 mm-es beépítési mélység maximális statikai terhelhetőséget biztosítanak.

A korszerű anyagoknak és technológiának köszönhetően az ablakok a legszélsőségesebb körülmények között is megállják helyüket.
Mindezt „éghetetlenségének”, korrózióval szembeni ellenállásának, stabilitásának, tökéletes hang-, és hőszigetelésének, mechanikus tulajdonságainak köszönheti.

Bővebben a nyílászárókról!
Az ALUPLAST immár több éve fejleszti és gyártja profilrendszereit ablakokhoz, függönyfalakhoz és ajtókhoz. Munkájára az innovatív gondolkodásmód, a gyakorlatiasság és a hagyományosan magas minőségi igények jellemzők.

A stabil, kemény PVC profilok merevségét fokozzák a tűzi horganyzott acélmerevítések, ezzel biztosítva az állandó alaktartósságot. Az ajtók, ablakok ellenállóak a hőmérséklet ingadozás, valamint az UV sugárzással szemben. A műanyag nyílászárók tok- és szárnykerete fokozottan ütésálló, savaknak, tisztítószereknek ellenálló, színtartó PVC profilokból készül. A műanyag profil rendkívül pára- és nedvességtűrő, anyaga nem gyúlékony. Az ablakok, ajtók egyszerűen kezelhetők, könnyen tisztíthatók, festést, mázolást nem igényelnek.

Árnyékolástechnika:
Teljeskörű árnyékolástechnikai termék választék: külsőtokos redőnyrendszerek, vakolható tokos redőnyrendszerek, belsőtokos (ráépítő tokos) redőnyök. Bármelyik redőny készülhet műanyag, vagy alumínium elemekkel, rolós szúnyoghálóval, igény szerinti színben. A szúnyoghálók műanyag vagy alumínium kerettel, üvegszálas hálóval, fix, nyíló, függőleges vagy vízszintes mozgatású kivitelben készülhetnek.

Beltéri ajtók:
A termékcsaládunk beltéri ajtói dísze lehetnek a lakásnak, a szobáinknak. Napjainkban már a rengeteg színes fal mellett már az sem meglepő, ha a beltéri ajtók eltérnek egymástól. A fiatalabb generációnak teljesen más típusú ajtó tetszik, mint a szüleinek. Azért kisebb azoknak a száma, akik minden helyiségre más típusú ajtót választanak. A lakásban minden helyiséghez (nappali, fürdő, hálószoba) egy-egy beltéri ajtón keresztül jutunk be. Akár tömör vagy üveges, fehér, barna vagy bármilyen más színű. A jó ajtó választás, azt jelenti, hogy harmonizáljon a lakás többi részével.

Időtálló és sokszínű ablakok, ajtók
Általánosságban a műanyag profilból készült nyílászárók nem igényelnek karbantartást és az ápolásuk is egyszerű. Továbbá ellenállóak az időjárással és a környezeti változásokkal szemben, élettartamuk nagyon hosszú.

A standard, kívül-belül fehér műanyag nyílászárókat a legkiválóbb színtartósságú acryl bázisú színes, magas fényű fóliával kasírozva színezzük. Vásárlóink a három standard famintázaton (sötét tölgy, aranytölgy, mahagóni) kívül húsz további színnel tehetik egyénivé műanyag nyílászáróink külső, belső vagy mindkét oldalát. Az általunk használt fóliák fokozottan karcállóak, ellenálló képességük kiváló. A széles színválasztékban kapható termékeket nem kell festeni vagy favédő szerekkel kezelni. A famintázattal rendelkező ablakok az igényes kivitelezés révén megtartják jellegzetes szépségüket.

Takarékos és biztonságos műanyag nyílászárók
Az ablakainkkal és ajtóinkkal sok pénz takarítható meg és jelentősen emelik a lakás komfortját. Hogy mennyire takarékos egy műanyag nyílászáró az nagymértékben függ a beépített üvegek típusától. Ezek a kiválóan szigetelő nyílászárók gondoskodnak arról, hogy a meleg belül maradjon és a hideg ne jusson be a lakásba.

A nyílászáróknál ma már nemcsak a hidegtől, melegtől és a zajtól kell védeniük, hanem szükséges, hogy megóvja nyugalmunkat az illetéktelen látogatókkal szemben is. Az Aluplast és Rehau műanyag nyílászárói több ponton ú.n. körbezáró vasalata az osztrák Maco cég terméke. A műanyag nyílászárók kiválasztásakor számos vasalat közül választhat biztonsági és funkcionális szempontok alapján azért, hogy azok egy életen át védjék az Ön és családja nyugalmát és kényelmét.

Hő- és hangszigetelt ajtók, ablakok
A beépitett profil optimális hőszigetelő tulajdonságai révén jelentős megtakarítás érhető el a fűtési költségekben. Az üvegezés típusától függően a műanyag nyílászárók “U” értéke 0,7 és 1,4 W/m2K között tervezhető. Minden U=0,1 mértékű csökkentés kb. 0,9 liter fűtőolaj megtakarítást jelent évente az ablakfelület minden egyes négyzetméterére. Műanyag nyílászáróink így kímélik környezeti erőforrásainkat és hozzájárulnak a légszennyezés csökkentéséhez is.

Az emelkedő fűtési költségek egyre nagyobb jelentőséget kölcsönöznek a hőszigetelés témájának. Azt az energiát, amit a hőszigetelt ablak és ajtó hatására nem használ fel, nem is kell kifizetnie. Ezen kívül a szigetelő ablakok és ajtók gondoskodnak róla, hogy kisebb legyen a huzat, egyenletesebb hő eloszlást és jobb komfortérzetet biztosítva.

Az ALUPLAST műanyag nyílászáró család távol tartja a külvilág bosszantó zajait. Az átlagos üvegezésű ablak normál hangszigetelő (zajcsillapító) képessége 35 dB, a speciális réteg felépítésű üvegezéssel, és a szendvicsszerkezetű betétekkel pedig még jobb, akár 43-52 dB-es eredmény érhető el.

A zaj zavaró lehet, sőt káros is lehet az egészségre. Az épület fekvése egy nagy forgalmú út mentén vagy egy repülőtér közelében, vagy funkciója szerint irodaépület vagy lakóház egyedi követelmények fogalmazódnak meg. Az ALUPLAST profilrendszerekből készült műanyag nyílászárók megfelelő választ adnak egyedi igényeire. Így nyugalomban élhet, és fontos dolgoknak szentelheti magát.

Változatos formájú műanyag nyílászárók
A gazdag profilkínálat és a letisztult, elegáns külső megjelenés a legkülönfélébb műanyag nyílászárók gyártását teszi tehetővé. A formaválasztékot jellemző szinte korlátlan lehetőségek nagyban hozzájárulnak a ház látványos, esztétikus megjelenéséhez. Az ablakok, ajtók formagazdagsága a normál derékszögtől az íves, alakos szerkezetig terjed. A karcsú tok és szárnyprofilok nagyobb teret hagynak az üveg számára. Így a lakás világos, barátságos lesz és a beözönlő napsugarak energiaforrásként is szolgálnak.

A lekerekített soft-line megjelenés karcsúságával optimálisan nagy bevilágító felületet biztosít. A műanyag nyílászáróink fényáteresztő képessége 80-85%. Ez az érték az üvegezés típusának, műszaki jellemzőinek megválasztásával tetszés szerint befolyásolható.

Üdvözlettel:
SKYABLAK Kft.

Árajánlat kérése

Gyors korrekt munka, profi szerelőcsapat.
Ablakcsere rövid határidővel, garanciával.
Telefon/Fax: 06-36-784-060
Mobil: +36-20-211-0033

Hívja cégünket, ha fontos Önnek a szakértelem!